🎁 Transport gratuit la minim 4 produse comandate 🎁

Termeni si conditii

Site-ul maravi.ro - este proprietatea  HAPPY MARAVI SRL ce are următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare: 43248612, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J16/1933/27.10.2020 cu sediul social în str Frații Golești nr 114, bl 60 IV A, sc 1, ap 13, Craiova, telefon: +40768503006, email: atelier@maravi.ro. Navigarea pe site-ul maravi.ro urmata de o comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice client sau utilizator. Maravi.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. In caz de divergenta sau neintelegeri intre Maravi.ro si client, se vor aplica termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.

1. DEFINITII SI TERMENI

Vanzator - Societatea HAPPY MARAVI SRL

Cumparator - Persoana fizica / persoana juridica care efectueaza o comanda

Utilizator - Orice persoana care viziteaza site-ul maravi.ro

Comanda - Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site si de a face plata acestora.

Contract - Reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator care nu necesita prezenta fizica a niciuneia dintre parti. Acesta se considera incheiat in momentul confirmarii de catre Vanzator a comenzii prin confirmarea disponibilitatii produsului. Confirmarea va fi transmisa fie prin email, fie telefonic de unul dintre operatorii magazinului online. Comanda neconfirmata de catre HAPPY MARAVI SRL nu are valoarea unui Contract.

 2. Documente contractuale

2.1 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea automata a Comenzii. Acceptarea comenzii si incheierea contractului la distanta se face prin transmiterea unei notificari de confirmare comanda prin email sau telefonic de catre Vanzator.

2.2 Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice/sms/telefonic notificarii de expediere a comenzii.

2.3 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4 Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

3. Politica de vanzare online

3.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate Maravi isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Maravi. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Maravi, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

3.4 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau Serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia, descrieri de produs, specificatii, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.5 Dupa 5-10 zile de la achizitie, cumparatorului i se va solicita inscrierea unei recenzii legata de bunul sau serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de cumparator in comanda. Aceasta solicitare nu implica nicio obligatie din partea cumparatorului. In acest fel, Cumparatorul poate contribui la informarea altor posibili utilizatori/clienti/cumparatori de pe site. 

4. Pretul 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site. Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului Maravi.ro sunt exprimate in RON, iar pretul afisat pe site este pretul final de achizitie, avand toate taxele incluse

5. Comanda

 

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

    5.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

    5.4.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Maravi, in cazul platii online;

    5.4.3. Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte. 

5.5 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului. 

6. Politica de retur

Conform Ordonanței de Urgență 34/2014 din 04.06.2014, art. 6, pct. c furnizarea de bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar, nu pot fi returnate cumpărătorului. În această categorie intră TOATE produsele personalizate de client în momentul plasării comenzii. Maravi.ro va refuza toate cererile de retur al produselor personalizate de client.

Daca produsul personalizat prezinta defecte in urma transportului, acesta va fi inlocuit gratuit de catre Maravi.

7. Anularea / Modificarea comenzii

Avand doar produse personalizate, o comanda poate fi modificata / anulata in sensul continutului, produselor si cantitatilor inaintea intrarii in productie a produsului respectiv.

Un produs intra in productie dupa confirmarea comenzii (telefonic sau pe email).

8. Confidentialitate

8.1 Maravi.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

8.2Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client/utilizator cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.

8.3  Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. Maravi.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9. Comunicari comerciale

Cumparatorul/utilizatorul/clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat vanzatorului pentru comunicarile comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la vanzator sau prin contactarea vanzatorului.

10. Facturare - Plata

10.1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.2. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in comanda.

10.3. Datele cardului de plata ale utilizatorului/ cumparatorului nu sunt accesibile Maravi.ro si nici nu vor fi stocate de catre de Maravi.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate utilizatorul/cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

10.4. Optiunile de plata sunt urmatoarele:

- Plata cu cardul online

- Plata ramburs la curier

11. Livrarea bunurilor si returnarea lor

Informatii complete despre livrare, parte a acestui contract, se gasesc in rubrica "https://maravi.ro/pages/livrare-urmarire-comanda".

12. Raspundere

12.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezulat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

12.2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic termenele si conditiile site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a aite-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili clientilor / utilizatorilor/ cumparatorilor de la momentul afisarii in site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe site versiunea modificata a documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui document.

13. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, parte a acestui contract, pot fi citite aici: "https://maravi.ro/pages/politica-de-confidentialitate"

14. Folosirea cookie-urilor

Informatiile referitoare la folosirea cookie-urilor, parte a acestui contract, pot fi citite aici: "https://maravi.ro/pages/politica-de-cookies

15. Forta majora

   15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

   15.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. Legea aplicabila - Jurisdictia. Solutionarea conflictelor

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele conflicte aparute intre Maravi.ro si clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.