­čÄü Transport gratuit la minim 4 produse comandate ­čÄü

Despre noi

Salutare ­čśŐ. Ne bucur─âm c─â dore╚Öti s─â ne cunoa╚Ötem. Suntem un business mic, adus la via╚Ť─â de o┬ám─âmic─â ╚Öi un t─âtic, al─âturi de buburuza lor. Motivul pentru care a ap─ârut Maravi este c─â mereu am dorit s─â oferim cadouri speciale ╚Öi diferite celor dragi nou─â.

Am vrut să putem să imortalizăm amintirile, pentru că în final, cu ele rămânem. Am vrut să ne amintim cu drag de clipele frumoase petrecute cu prietenii noștri, cu familia noastră și cu animalele noastre simpatice, desigur.

Inc─â un motiv pentru noi a fost acela de a sim╚Ťi c─â putem s─â contribuim la conturarea cadoului. Ne-a pl─âcut ideea de a putea s─â personaliz─âm design-ul dup─â tr─âs─âturile noastre. ├Än fiecare zi, la cafea, ne amintim cu drag de clipele frumoase din via╚Ťa noastr─â ╚Öi pornim la drum cu o┬ásuper energie­čśü.

De aceea, dorim s─â te ajut─âm ╚Öi pe tine sau pe cei dragi ╚Ťie s─â incepe╚Ťi ziua cu z├ómbetul pe buze, pentru c─â lucruri bune se ├«ntampl─â atunci c├ónd z├ómbe╚Öti­čśŐ. Po╚Ťi s─â ├«╚Ťi surprinzi prietenul/prietena, familia ╚Öi chiar animalul t─âu de companie cu acest cadou unic. Sau, de ce nu, s─â te r─âsfe╚Ťi pe tine. Suntem de p─ârere c─â, un cadou este cu at├ót mai special cu c├ót, cu un minim efort, po╚Ťi crea un cadou care se pliaz─â pe personalitatea celui care ├«l prime╚Öte. De c├óte ori nu ne-am pus ├«ntrebarea "Ce s─â d─âruim de aceast─â dat─â?"┬áAcum, r─âspunsul la aceast─â ├«ntrebare poate fi la un click distan╚Ť─â.

├Ä╚Ťi mul╚Ťumim c─â ai avut curiozitatea s─â ne cunoa╚Ötem.┬áPromitem s─â facem tot posibilul┬ápentru a avea un cadou pe m─âsura dorin╚Ťelor tale.┬á

Adriana, ╚śtefan ╚Öi M.