Transport gratuit la minim 4 produse comandate.

Despre noi

Salutare 😊. Ne bucurăm că dorești să ne cunoaștem. Suntem un business mic, adus la viață de o mămică și un tătic, alături de buburuza lor. Motivul pentru care a apărut Maravi este că mereu am dorit să oferim cadouri speciale și diferite celor dragi nouă.

Am vrut să putem să imortalizăm amintirile, pentru că în final, cu ele rămânem. Am vrut să ne amintim cu drag de clipele frumoase petrecute cu prietenii noștri, cu familia noastră și cu animalele noastre simpatice, desigur.

Incă un motiv pentru noi a fost acela de a simți că putem să contribuim la conturarea cadoului. Ne-a plăcut ideea de a putea să personalizăm design-ul după trăsăturile noastre. În fiecare zi, la cafea, ne amintim cu drag de clipele frumoase din viața noastră și pornim la drum cu o super energie😁.

De aceea, dorim să te ajutăm și pe tine sau pe cei dragi ție să incepeți ziua cu zâmbetul pe buze, pentru că lucruri bune se întamplă atunci când zâmbești😊. Poți să îți surprinzi prietenul/prietena, familia și chiar animalul tău de companie cu acest cadou unic. Sau, de ce nu, să te răsfeți pe tine. Suntem de părere că, un cadou este cu atât mai special cu cât, cu un minim efort, poți crea un cadou care se pliază pe personalitatea celui care îl primește. De câte ori nu ne-am pus întrebarea "Ce să dăruim de această dată?" Acum, răspunsul la această întrebare poate fi la un click distanță.

Îți mulțumim că ai avut curiozitatea să ne cunoaștem. Promitem să facem tot posibilul pentru a avea un cadou pe măsura dorințelor tale. 

Adriana, Ștefan și M.